Kevät toi tullessaan kevätmasiksen.... Pimeyden jälkeen liika valo ja pirteys tuntuu liian painostavalta. Täytyy kai totutella valoon pikku hiljaa; kyllähän valosta pidän yleensä.

Lauantaina pääsee hyvässä seurassa Reginan keikalle, jei! Odotan millainen Regina on livenä; levyistä tykkään paljon. Vaikka olenhan Reginan tietty nähnyt kerran ohimennen livenä...

Kupu ei taas ymmärtänyt puupellettien vaihdon tarkoitusta. Taas pitää pissiä koko kylppäri ensin. Kahtena aamuna on ollut ihan sietämätöntä menoa ennen seitsemää; Kupu riehuu ja huutaa. Tarttis kai saada ruokaa Huuto Minä en ole yleensä noussut antamaan ruokaa kesken unien, mutta Paisti on sen kyllä pari kertaa tehnyt. Paisti opettaa kissan pahoille tavoille Silmänisku Mut tänään sain jo nukkua rauhassa seitsemään asti ilman karjumisia.

Kuten kuvasta huomaa, en osaa kunnolla kuvata digikameralla. Kaikki kuvat mitä otin viime lauantaina 30-v. juhlissa olivat tällaisia. Tai sitten kameran asetukset on jotenkin väärin. Mutta siis kivat juhlat oli ja hyvää ruokaa, sunnuntai pilasi sitten kyllä koko viikonlopun Hymy Mut se oli odotettavaa.

Uutta viikonloppua odotellessa... Hiukan olisi vielä töitä jäljellä. Nyt on muuten sen tason ic-kriisi, että en muista koska olisi ollut viimeksi. Kun ei kulje niin ei kulje. Ei ole sellaista musaa mikä nyt tuntuisi hyvältä ja pyöräkin ahdistaa kokonaisvaltaisesti. Oliskohan tämäkin kevään syytä? Pistetään piikkiin vaan Hymy

Päätin postata lauantain vaatteet blogiin, jos vaikka keksin jotain hienoa päälle pantavaa. Piristyy, piristyy tämäkin tyyppi! Ja jos ei muuten niin katsomalla Serranon perhettä. Ai niin, pitäisi miettiä ruokaa, mitä laittaisin lauantaina kun ystävät kokoontuu. Voisin laittaa niistäkin tänne kuvia. Mitenköhän mun käy? Muistanko taas kaikki mitä lupailen? Lets hope so!  

Besos,

M