Postailen kuvia, mitä olisi pitänyt laittaa jo aikaa sitten.

 Seinä, joka jäi uuden violetin alle. En tykännyt sittenkään, tuntui lapselliselta kun sitä hetken aikaa oli katsellut. Vähän sellaista lastenhuonemateriaalia.

Kuvassa tilkkupeitto, jonka tein hyvälle ystävälle joululahjaksi. Käsityöt rentouttaa :) Yhden peiton ainekset odottaa edelleen kaapissa sopivaa hetkeä.

 

Tämän asunnon valtias, ainakin omasta mielestään. Huvit: vessan lattialle pissiminen, pommihyppyjen tekeminen nukkuvien ihmisten päälle ja kovan mekkalan pitäminen kun muut nukkuu <3 :)

 

Viime viikkojen aikana olen taas oppinut paljon. Järjestin töissä nuorille ystävänpäiväjuhlat ja erehdyin puhumaan discosta. Silloin kun itse olin nuori aina oli vaan discoja. Noh, nopeasti palautettiin harhaluuloista: "Mailinki, sä oot ihan fossiili, ei kukaan enää sano et disco. Ne on BILEET!" Joo, että sillai :)

Opin myös teinisydämen <3 <3 <3

Vakavampien aiheiden käsittely on nyt varmaan hetken jäissä. Olen liian onnellinen kiinnittääksi huomiota epäkohtiin. Mutta eiköhän tämäkin olo jossain kohtaa normaaliksi muutu. Vakavampien aiheiden käsittelyyn tarvitsen hiukan ärsyyntyneen olon, silloin löytää mielenkiintoista sanottavaa aiheesta kuin aiheesta.

Lupaan kirjoitella useammin, nyt taas kun muistin salikset ja muut :)

Mailinki