Semmosta se on joskus, mutta en valita: hienoa että saa sen sisäeläimen sijaan olla ulkona koko viikon ja siitä sitten vielä pientä palkkaa. Ja varusteethan on kunnossa! Uusi rinkka (65 litraa), hyvät trekking kengät, windstopper-fleece, uutta ruokailuvälinettä. Kuten S sanoikin muuten en ole merkkitietoinen, mutta kun on kyse partio/eräilyvälineistä, vain paras kelpaa! Huvittavaa, yleensä kun norkoilen aina alehyllyjä... Mutta kyllä mielestäni eräkamat pitää olla hyvät kun ollaan sään armoilla koko ajan ulkosalla.

Reila edistyy, työnantajakin on osallistunut jo monesti mun vapaaehtoistyön tekemiseen "antamalla" työaikaa :) Paljon on tehtävää. Onneksi on hyvä varakäsi-Mauri, joka auttaa. Tällä viikolla koetan olla ajattelematta Reilaa, jotta ei stressi iske kovin suureksi. Ensi viikolla sitten alkaa jo suurempi vaihde Reilan kanssa kun omat työt alkaa loppumaan.

S lähti sotaharjoitukseen 10 päiväksi. Aika pitkä aika. Niin ja multa lähtee sänky 17. päivä ja uusi tulee vasta 27. päivä! Ihan kiva. Taitaa leiriolot jatkua kotonakin.

Laittaisin kuvia kaikista mun hienoista varusteista, mut nyt ei kerkiä kun pitää kohta lähteä suhaamaan sauvoon. Ai niin ja hiukan siistii päästä Hepan kanssa lauantaina 700rockiin! Siitä on niin pitkä aika kun olen ollut Hepan kanssa missään, onneks nyt tulee siihenkin asiaan korjaus.

Besos,